Productcategorieën

Neem contact op

My Cart
0.00
Over ons

wow, mijn eigen webshop met de leukste hondenartikelen!

 

Ik ben gek op producten waar je van moet grinniken of die gelijk je aandacht trekken. Niet overdreven hoor, dus geen halsbanden met alarmlichten of iets dergelijks. Producten die voor een glimlach op je gezicht zorgen en vooral producten van een goede kwaliteit.

Bij mijn speursessies naar de leukste hondenartikelen voor Candy vond ik het aanbod in Nederland niet altijd leuk genoeg of kwalitatief niet goed genoeg. Zou ik dan toch de stap wagen? Ja! Na lang dromen is het toch waar geworden: ik heb gewoon mijn eigen webshop! Inmiddels zijn we al wat jaren verder en zijn er meer leuke dingen bijgekomen. Wat dacht je van de Woefeltje kaarten? Neus lekker rond tussen de leuke artikelen en laat het even weten als je nou echt nog wat mist in het assortiment…

Naast het runnen van Woefeltje ben ik ook trotse eigenaresse van het blog Simple Thoughts. Door de drukte bij Woefeltje ben ik daar nu niet meer actief, al lezen dagelijks nog veel bezoekers de simpele tips op het blog. Daarnaast heb ik nog een hele leuke baan en wordt ik in april naast hondenmama ook een mensenmama, dus je kunt wel zeggen dat ik een bezig bijtje ben!#girlboss

Anne


Mijn favoriete producten

#ikvindeigenlijkallesleukKlik op het plaatje om naar het artikel te gaan.

Of klik hieronder om alle artikelen te bekijken.


  

Contact

 woef@woefeltje.nl


Candy

#littlegirlboss #producttester #woefeltje #snoepje

Volg Woefeltjes avonturen via:
Alle “pootucten” worden uitvoerig getest, door de allerbeste en allerliefste tester van de hele wereld: Candy! Ze is een herplaatser uit Spanje en is met 6 maandjes oud bij ons komen wonen. Je snapt natuurlijk wel dat we helemaal verliefd op haar zijn. Kijk dat schattige koppie dan! Af en toe verdenken we dit dondersteentje ervan alleen maar Spaans te begrijpen. Tenzij je het over eten, testen of slapen hebt, dat verstaat ze je namelijk heel erg goed.

Één van haar bijnamen is “Woefeltje”. Benieuwd naar alle andere bijnamen? Die kun je hier terugvinden. Op het blog Simple Thoughts was zij al heel goed in het uittesten van producten. Dit baantje vindt ze zooo leuk (en haar baasjes stiekem ook) dat het idee voor Woefeltje.nl is ontstaan.

Naast oppertester Candy helpen ook hondenvriendjes en -vriendinnetjes graag een pootje mee. Een product komt pas in de webshop als deze door de uitgebreide snuffel, kauw en smultest komt en dat is een erg strenge test!

Alle goedgekeurde pootucten kun je hier bewonderen.Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Atijd als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen, nieuwtjes en blogberichten
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping