Productcategorieën

Neem contact op

My Cart
0.00

Merk: Pure Light Botanics

Een merk met vier soorten shampoos en een conditioner. Met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en afgestemd op de ph waarde van de hondenhuid. Pure ingrediënten zorgen voor producten die verzorgen, voeden, kalmeren, vernieuwen en herstellen. Een schone, frisse en heerlijk ruikende hond met een extra zachte vacht.

Zuiverheid en herkomst is erg belangrijk voor Pure Light Botanics. Zo gebruiken zij alleen zuivere etherische oliën en plantenextracten en producten uit het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast wordt hierbij het milieu in de gaten gehouden. De verpakkingen zijn recyclebaar en ze proberen met zo min mogelijk met extra verpakkingen te werken. Ook de leveringen die Woefeltje heeft ontvangen van Pure Light Botanics zijn zorgvuldig ingepakt zonder het milieu daarbij extra te belasten.

Original shampoo – met warme cederhout geur, ontsmettend en insectenwerend.
Spotless shampoo – diep reinigend met een heerlijke zoete sinaasappelgeur.
Pup shampoo – met een rustgevende lavendelgeur. Ook geschikt voor honden die in de stress raken in bad.
Sensitive shampoo – voor een gevoelige en/of jeukende huid. met kalmerende muntgeur.

Original conditioner – met warme cederhout geur, voor een zachte en glanzende vacht. Te combineren met elke shampoo.

2 producten

woefeltje honden shampoo spotless pure light botanics

Spotless shampoo – Pure Lights Botanics

14.90

Een heerlijk geurende en schone vacht met deze Spotless hondenshampoo. Geen vlekje meer te bekennen en een fris ruikende hond door de zoete sinaasappelgeur. Samen met de aloe vera, haver en argan zorgt de Spotless shampoo voor een schone, verzorgde, glanzende en zachte vacht.

Sensitive shampoo – Pure Lights Botanics

14.90

Heeft jouw hond last of snel last van een jeukende, geïrriteerde, droge of gevoelige hondenhuid? Gebruik dan deze Sensitive hondenshampoo, speciaal voor de gevoelige viervoeters. Een gezonde, fris ruikende en schone vacht met frisse munt geur.

Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping