Productcategorieën

Neem contact op

My Cart
0.00
Orbee-Tuff kauwmeter

Orbee-Tuff kauwmeter

 

 – voor agressieve kauwers
 – voor echte kauwers
– voor gemiddelde kauwers
 – niet voor kauwen, wel voor trekken en gooien
 – niet geschikt voor kauwersNaast de kauwmeter is het bij het kiezen van het juiste hondenspeeltje is het belangrijk om met de volgende dingen rekening te houden:

De kaken van je hond

Het echte, harde kauwen gebeurt aan de achterkant van je honds kaak. Hiervoor is een ronde vorm het sterkste. Deze vorm krijgt je hond niet achterin zijn kaak. Een vorm zoals de Orbee-Tuff wortel, is veel makkelijker achterin de kaak te krijgen. De speeltjes zijn hol en geven goed mee. Hierdoor is je hond snel tevreden en kan hij lekker kauwen, kauwen en nog meer kauwen!

Heb je dus een “agressieve kauwer” kies dan voor een zo rond mogelijke vorm.

Het formaat van het speeltje

Zorg goed dat je het juiste formaat speeltje hebt. Zoals hierboven gezegd gebeurt het harde kauwen achterin de kaken, dit wil je het liefste niet hebben. Hoe kleiner het speeltje hoe verder deze in de bek van je hond terecht kan komen. Ook wil je natuurlijk niet dat je hond kan stikken in een speeltje. Daarom is bijvoorbeeld de Orbee-Tuff framboos alleen geschikt voor kleine honden zoals Chihuaha’s en Jack Russels. De Orbee-Tuff aubergine is weer goed geschikt voor medium en grotere honden.

Twijfel je tussen twee formaten? Neem dan liever een maatje te groot, dan te klein.

De voorkeur van je hond

Kauwt je hond het liefste met de voortanden of liever achterin de bek? Is je hond een agressieve kauwer of een milde kauwer? Hierbij komt de kauwmeter ook goed van pas. Bij elk speeltje staat aangegeven hoeveel sterren het speeltje haalt op de kauwmeter. Hierbij is 5 sterren voor agressieve kauwers en 1 ster voor knuffelaars.


woefeltje double orbee-tuff kauwspeeltje extra sterk

Double Orbee-Tuff
Voor extra sterke kauwers

Fruit en groente Orbee-Tuff
Voor echte kauwers

Planet dog Orbee-Tuff puppy bal

Orbee-Tuff bal – puppy
Speciaal voor wisselende tandjes

Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping