Productcategorieƫn

Neem contact op

My Cart
0.00
Hergebruik en verpakkingsmateriaal
Woefeltje houdt van groen en van vrolijke hondjes. Bij het verzenden houden wij rekening met het verpakkingsmateriaal zodat jouw hond zelf het pakketje kan uitpakken!

Hergebruiken

Bij Woefeltje denken wij aan de wereld om ons heen. Daarom gebruiken wij de dozen en het verpakkingsmateriaal gewoon nog een keertje.

Zelf “sparen” wij bruikbare dozen. Die krijgen wij bijvoorbeeld van vrienden of familie, maar ook de dozen vanuit de leveranciers gaan weer een tweede ronde mee. Zo kan het zijn dat de doos die je krijgt niet meer de allermooiste is. Wel letten wij hierbij natuurlijk goed op dat het stevige dozen zijn. Het pakketje moet natuurlijk wel heel bij jullie aankomen!

Verpakkingsmateriaal

Wij vinden het zelf erg leuk om te zien hoe een hond zelf het pakketje uitpakt. Candy is zelf ook erg goed in het “unboxen”. Daarom vinden wij het erg belangrijk welk verpakkingsmateriaal er in de doos zit.

Ook het verpakkingsmateriaal krijgt bij ons een tweede kans. Hierbij zijn wij dus wel strenger dan bij het hergebruik van de dozen. Zo zul je geen verpakkingschips of andere kleine materialen in je bestelling vinden. Wij maken gebruik van luchtkussens of papier, deze kan je hond er makkelijk zelf uittrekken. Blijf er natuurlijk wel altijd bij en let goed op wat je hond precies doet!

Heb je een unboxing video of foto gemaakt? Deel deze dan op Instagram of Facebook met de hashtag #woefeltjeunboxing


Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Atijd als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen, nieuwtjes en blogberichten

Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping